July 13, 2020

Second Life

CopyBot

converse svartaVi förhandsgranskade Vanquish x Converse Skidgrip-samlingen i december 2011, och idag converse billigt ser vi nya bilder av samarbetet. Skoen har en kombination av tät suede och rikt quiltat läder, samtidigt som du har en tonal svart färgväg tillsammans med leopardtryck Skinnande på foderet. Avsluta utseendet är silvernitar och en vit såle. Ställ in för mer information om när detta par kommer att slå Vans konton. Detta anpassade par Converse Chuck Taylor Lo påminner definitivt om en Christian Louboutin sneaker, Som det framhävs av guldpärrade spikar. 

Att hitta det perfekta paret sparkar att rocka med den monterade kommer inte längre att vara ett problem tack vare Converse. De har anslutit sig till New Era för den här japanska utgåvan av ett mycket enkelt samarbetspar av ren Converse Chuck Taylor s. Skoen har en broderad New Era-logotypen på hälen tillsammans med en broderad All Star-logotyp på converse prisjakt ankeln för effekt medan den gröna yttersålen hänvisar till kupongräkningen. Det här har vi inte sett så mycket av Converse Fast Break Hi som helst så stöter på det här paret Över på Size? Var rätt i tid. Sneaker har en chokladknäckt läder övre med tan accenter och billiga converse dam träffar av rött längs sin vita yttersåle. 

Skosporten är en vibrerande röd canvas övre som står i kontrast till vita prydnader, inklusive kontraststygn, skosnöre, gummidåtlock och sål. Minimala detaljer i mörkblå ses på tå och häls branding, medan en isig blå Yttersålden ses under. Leta efter dessa nu på valda Converse-konton, inklusive SNS.John Varvatos senaste droppe med Converse tar Chuck Taylor-siluetten och omvandlar den till en mer visceral upplevelse. Resultatet är en nästan deconstructed sneaker. Denna modell har en kanfasbyggd med blixtlås Running längs vardera sidan av spetsplattan. 

Du har sett den lågsta versionen av det converse sweden här paketet, nu får vi en bra titt på högsta iterationen. Dubbad Converse Chuck Taylor High Summer Pack består av en samling Chuck Taylor All Star Highs gjort i tonala överdelar som inkluderar Shoreline Blå, Grön och Rosa Pop. Alla tre erbjudanden kommer med funktioner som präglade läder Converse-fläckar på medialsidan, Vitvit sömmar och snören, kanfasöverdelar, metallöglor och en vitvit vulkaniserad sulanordning med svarta rörledningar. Hela Converse Chuck Taylor High Summer Pack kan nu köpas hos utvalda återförsäljare för $ 85. Vilket par är din favorit? 

Sommaren är ungefär en vecka bort, så det är ingen bättre tid än att nu hämta ett par från Converse Chuck Taylor Summer Pack som visas ovan. Converse Chuck Taylor Summer Pack består av 5 tonvättade färgvägar av modellen som gjorts i Skos traditionella dukkonstruktion. Gemensamma detaljer som finns på alla fem paren inkluderar den mörkgula midsolen med svarta rörledningar, metallöglor, Off-White stitching, Off-White snören. Med andra ord håller Converse den G med den här förpackningen. Letar du efter ett par cant-go-wrong sneakers för sommaren, kommer några par från Converse Chuck Taylor Summer Pack att göra. 

De fyra färgerna inkluderar converse stockholm Candy Pink / Orange Peel, Purple Heart / Jolly Green, Molten Lava / Diva Blue och Plume / Pink Marshmallow. Sök efter denna Tyler, Creator x Converse One Star Golf Le Fleur Collection för att släppas den 1 juni för $ 110 each.The Converse One Star är ingen främling för att vara med i samarbeten och idag kan vi lägga till en annan till sitt CV med detta projekt gjort tillsammans med NYC-baserade kvinnors streetwear varumärke MadeMe.Coming i två olika versioner, båda dessa nya iterationer av Converse One Star framhävs av nya plattformsål, som ger damerna en viss tillagd höjd.Download from Source link